top of page
Logo.png

Pianist en (film)componist Laurens van Rooyen brengt op

11 november 2022 zijn nieuwste Cd uit:


Rhapsody in White, Yellow and Blue
 

Laurens van Rooyen zal op 11 november 2022 zijn nieuwste Cd uitbrengen;  Rhapsody in White,Yellow and Blue. De rhapsody  is opgenomen in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Van Rooyen wordt begeleid door het symfonieorkest The New Symphonics o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis. Naast de onmiskenbare van Rooyen sound bevat de rhapsody invloeden uit de Jazz, de Dance en de Filmmuziek. 

Geïnspireerd door de Amerikaanse componist en pianist Gershwin met zijn legendarische  Rhapsody in Blue , maar ook door een (film)componist  als Rachmaninov componeerde van Rooyen een rhapsody in de huidige tijdgeest. Een compositie met verschillende muzikale invloeden en elementen en flexibel genoeg om  in de uitvoering nog extra muzikale elementen toe te voegen.

De rhapsody is als Cd verkrijgbaar en te beluisteren op Spotify. In december zal van Rooyen samen met The New Symphonics delen van de rhapsody ten gehore brengen in zijn Amazing Christmas Concerts  In het koetshuis van Stalhouderij de Zadelhoff aan de Vecht.


Voor meer informatie, interviews en aanvrage concerten:
www. Laurensvanrooyen.com /

ibrouwer@xs4all.nl of bel 0653756422


Amsterdam, 1 november 2022
 

Laurensvanrooyen_Rhapsody.png
bottom of page