top of page
Logo.png

C  O  N  C  E  R  T  E  N

2 0 2 3
3-Banner Kerstconcert 2023.jpg

Programma:

14:30 uur    Ontvangst met koffie, thee en kerstkransje.

15:00 uur    Aanvang concert Laurens van Rooyen met dochter Eva van Rooyen.

16:15 uur    Meet & Greet met glühwein, sapjes, bubbels en hapjes in Wintertuin.

17:30 uur    Afsluiting einde evenement

Prijs: € 49,95 p.p. inclusief reserveringskosten, vrij parkeren, concert, hapje en drankje na afloop concert, meet&greet Laurens van Rooyen.

KERSTCONCERT

 

Een bijzonder kerstconcert in sfeervol Koetshuis aan de Vecht met de karakteristieke pianostukken van van Rooyen, afgewisseld door bekende Christmas Carols, gezongen door dochter Eva. 

In kerstsfeer met Laurens van Rooyen en dochter Eva.

Laurens van Rooyen geeft een bijzonder kerstconcert in het sfeervolle Koetshuis aan de Vecht van Stalhouderij De Zadelhoff te Breukelen. In deze kerstsfeer speelt hij op een prachtige Bösendorfer zijn karakteristieke pianostukken, afgewisseld met bekende Christmas Carols en achtergrond verhalen. Hij wordt daarin begeleid door zijn dochter Eva van Rooyen (zang/theatergroep Femmage). Een sfeervol kerstconcert voor de hele familie!

Tickets zijn verkrijgbaar voor 17 december 2023.  

Op 16 december vindt er een speciaal concert voor leden van de Omroep MAX plaats.

Kaarten voor dit concert worden door Omroep MAX zelf verkocht.

ZOMERCONCERTEN

Laurens van Rooyen Koetshuis 3.jpg

 

CONCERT IN HET ARCHEON

 

 

Zondag 18 juni 2023

Samen met 700 kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar die de instrumenten voor hun rekening nemen heeft Laurens van Rooyen de opdracht gekregen om een herkenningsmelodie te componeren voor de opening van het Archeon. Een spektakel van het romeinse rijk hun veroveringen cultuur en life style.

De nieuwe compositie heeft de toepasselijke naam SPQR  (Senatus Populusque Romanus) , een tekst die heden ten dagen nog op alle overheidsgebouwen en putdeksels in Rome te vinden is.

4 MEI VAN ALLE KANTEN

CONCERTLEZING

bottom of page